Marketing

Komplexní řešení online marketingu pro e-shopy na platformě Shoptet

V dnešní digitální době je pro e-shopy nezbytné mít silnou online přítomnost. Bez efektivního online marketingu je téměř nemožné dosáhnout úspěchu. Zde přichází na řadu agentura Galandr.com, která nabízí komplexní řešení online marketingu pro e-shopy na platformě Shoptet.
Jirka Galandr
6 minut

V dnešní digitální době je pro e-shopy nezbytné mít silnou online přítomnost. Bez efektivního online marketingu je téměř nemožné dosáhnout úspěchu. Zde přichází na řadu agentura Galandr.com, která nabízí komplexní řešení online marketingu pro e-shopy na platformě Shoptet.

Komplexní služby online marketingu

Galandr.com je agentura, která se specializuje na poskytování komplexních služeb online marketingu. Jejich cílem je pomoci e-shopům na platformě Shoptet dosáhnout maximálního možného úspěchu. Toho dosahují prostřednictvím široké škály služeb, které pokrývají všechny kanály a zdroje online marketingu.

SEO

Jedním z klíčových kanálů, na které se Galandr.com zaměřuje, je SEO (Search Engine Optimization). Agentura pomáhá e-shopům optimalizovat jejich webové stránky tak, aby byly co nejvíce viditelné na vyhledávačích jako je Google. To zahrnuje klíčová slova, meta popisky, strukturovaná data a další techniky SEO.

PPC reklama

Dalším důležitým kanálem je PPC (Pay-Per-Click) reklama. Galandr.com vytváří a spravuje PPC kampaně pro Shoptet e-shopy na platformách jako Google Ads nebo Facebook Ads. Tímto způsobem pomáhají e-shopům dosáhnout vyšší návštěvnosti a konverzí.

Email marketing

Email marketing je stále jedním z nejefektivnějších kanálů online marketingu. Galandr.com pomáhá e-shopům vytvářet a odesílat efektivní emailové kampaně, které zvyšují angažovanost zákazníků a podporují opakované nákupy.

Sociální média

Sociální média jsou v dnešní době nezbytnou součástí online marketingu. Galandr.com pomáhá e-shopům vytvářet a spravovat profily na sociálních médiích, jako jsou Facebook, Instagram, LinkedIn a další. Tímto způsobem pomáhají e-shopům budovat silnou online komunitu a zvyšovat povědomí o značce.

Analýza a reporting

Klíčovou součástí úspěšného online marketingu je také analýza a reporting. Galandr.com poskytuje e-shopům podrobné analýzy a reporty o výkonu jejich online marketingových kampaní. To zahrnuje sledování návštěvnosti, konverzí, návratnosti investic a dalších klíčových ukazatelů výkonu (KPIs). Tato data umožňují e-shopům lépe porozumět svým zákazníkům a efektivněji plánovat budoucí marketingové strategie.

Content marketing

Content marketing je dalším důležitým kanálem, který Galandr.com nabízí. Tento kanál zahrnuje vytváření a distribuci hodnotného a relevantního obsahu, který pomáhá přilákat a zapojit cílovou skupinu. To může zahrnovat blogové příspěvky, infografiky, videa, e-knihy a další formáty obsahu.

Affiliate marketing

Galandr.com také pomáhá e-shopům využívat affiliate marketing, což je strategie, kdy e-shopy spolupracují s affiliate partnery (např. blogery, influencery), kteří propagují jejich produkty nebo služby výměnou za provizi z prodeje.

UX a konverzní optimalizace

Kromě výše uvedených kanálů se Galandr.com také zaměřuje na UX (User Experience) a konverzní optimalizaci. To zahrnuje zlepšování designu a funkčnosti webových stránek e-shopů, aby byly pro uživatele přívětivější a podporovaly vyšší míru konverzí.

Závěr

Agentura Galandr.com je tedy komplexním řešením pro e-shopy na platformě Shoptet, které hledají efektivní a komplexní online marketing. S širokou škálou služeb, které pokrývají všechny klíčové kanály a zdroje online marketingu, je Galandr.com ideálním partnerem pro e-shopy, které chtějí maximalizovat svůj online potenciál.

Pokud jste e-shop na platformě Shoptet a hledáte způsob, jak zlepšit svůj online marketing, doporučujeme vám zvážit spolupráci s agenturou Galandr.com. Jejich odborné znalosti a zkušenosti vám mohou pomoci dosáhnout vašich online marketingových cílů a posunout váš e-shop na novou úroveň úspěchu.

Nečekejte na zítřek. Kontaktujte Galandr.com a začněte transformovat svůj online marketing již dnes.

Zaujalo Vás téma tohoto článku?

Ozvěte se nám
KONTAKT
Logo certifikátu Google Partner.Zlatý certifikát Shoptet Partner