Business

Šablony Wordpress

Šablony pro Wordpress jsou ideální a nejsnadnější cesta k tvorbě krásného a funkčního webu. Věčná otázka… jak získat rychle krásnou a novou šablonu pro svůj připravovaný web. Pro tvůrce webů existuje tisíc a jedna možnost jak si vytvořit super design webové stránky.
Jirka Galandr

Wordpress šablony pro lepší vzhled Vašich webových stránek

Vyberte si kvalitní a responzivní Wordpress šablony pro Vaše weby ještě dnes!

wordpress šablony

Šablony pro Wordpress jsou ideální a nejsnadnější cesta k tvorbě krásného a funkčního webu. Věčná otázka… jak získat rychle krásnou a novou šablonu pro svůj připravovaný web. Pro tvůrce webů existuje tisíc a jedna možnost jak si vytvořit super design webové stránky. Někdo si nechá grafiku nakreslit na míru ve Photoshopu, což ale může trvat i několik dlouhých týdnů a někdo hledá něco rychlejšího.Pokud jste se rozhodli řešit Váš nový web na publikačním systému Wordpress, k čemuž Vám gratuluji a někdy jindy vysvětlím proč, máte před sebou výbornou alternativu. Máte možnost si vytuňenou responzivní šablonu pro wordpress stáhnout už připravenou pro jednoduchou instalaci.

Responzivní šablony pro wordpress

Globální tržiště wordpressových šablon Theme Forest nabízí nepřetržitě kolem 19.800 profesionálních wordpress šablon. Drtivá většina šablon je responzivních. To znamená, že řeší správné zobrazování Vašeho webu v mobilních telefonech a tabletech. Vytvořit takový responsivní layout není vůbec snadná věc a i kvalitnímu kodéru zabere odladění minimálně dva týdny práce. Na ThemeForest přijdete a šup, je hotovo.

Instalace wordpress šablony

Nainstalovat takto koupenou šablonu zvládne každý středně schopný webmaster za dva dny. Šablona se do klasické instalace Wordperssu importuje jako nové téma a aktivuje. Následuje jednoduchý import demo dat. Tím dosáhneme výchozího stavu pro další personalizaci šablony. Šablonu máme nainstalovanou, demo data importována, nic nám už nebrání začít layout přizpůsobovat konkrétním potřebám našeho připravovaného webu. Nahrajeme logo webu, nastavíme barevnou paletu, font, menu, atd. Naplníme CMS systém Wordpress texty a obrázky a hele, web je na světě!

Wordpress šablony zdarma

ThemeForest nabízí také řadu šablon pro wordpress zdarma. Nicméně pokud zamýšlíte tvořit opravdu profesionální a důvěryhodný web pro Vaše zákazníky, doporučuji investovat kolem 50 dolarů. Zcela jistě se to vyplatí!

wordpress šablony

Zaujalo Vás téma tohoto článku?

Ozvěte se nám
KONTAKT
Logo certifikátu Google Partner.Zlatý certifikát Shoptet Partner